Welkom bij de Brasserij

 

 

De Brasserij is een moderne stadsboerderij centraal gelegen in de Randstad. Het is de perfecte locatie voor bijzondere feesten  of partijen met alle comfort van  deze tijd. Zo is de Brasserij bijvoorbeeld voorzien van airconditioning en heeft “de Brasserij” de beschikking over een groot en gratis parkeerrerrein. Tevens is er een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. 
Het is helaas NIET TOEGESTAAN om 's nachts auto's op het parkeerterrein achter te laten.

Van dinsdag tot en met zondag zijn wij ook geopend voor de lunch: http://www.brasserij.nl/lunch

       

Het is een echt familiebedrijf dat haar uiterste best doet om uw diner, feest, bruiloft of een ander feestelijke bijeenkomst onvergetelijk te maken. Onze koks bereiden (h)eerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten. Zij gebruiken hierbij zoveel mogelijk seizoensgebonden streekproducten. Wij spreken graag uw wensen door en hopen u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Er zijn diverse middag-arrangementen vanaf 25 personen en verschillende feestavonden vanaf 80 tot maximaal 300 personen. Een diner is al mogelijk vanaf 20 personen. Al onze prijzen met betrekking tot arrangementen en feestavonden zijn gebaseerd op vaste prijzen per persoon, inclusief hapjes en onbeperkt drankjes. Zo komt u achteraf nooit voor 'verrassingen' te staan. Uiteraard kunnen onze arrangementen of feestavonden nog naar uw wensen worden aangepast. U heeft een geheel verzorgde feestavond vanaf € 32,50 per persoon.

________________________________________________________________________________________________

ELKE ZATERDAG OPEN HUIS!   

Wanneer u de Brasserij wilt bezoeken om meer informatie te verkrijgen kunt u

elke zaterdag tussen 12:30 uur en 16:00 uur vrijblijvend bij ons langskomen

u hoeft hiervoor geen afspraak te maken. U bent natuurlijk ook op andere dagen

van harte welkom, belt u dan eerst even voor een afspraak?  (015) 2145385 

___________________________________________________________________________________

Onze zalen

In ons restaurant, wat vroeger de huiskamer was, kunt u terecht voor een receptie, borrel, High Tea, brunch of diner vanaf 20 tot 35 personen. Natuurlijk heeft deze gezellige ruimte een heerlijk terras. 

Voor (huwelijks)recepties, verjaardagsborrels en de High Wine is onze voormalige stalzaal geschikt vanaf 30 personen tot 75 personen. Voor een High Tea, een brunch of arrangementen met buffetten is de stalzaal beschikbaar vanaf 30 personen tot ongeveer 55-60 personen. Deze stalzaal is met openslaande deuren gelegen aan onze prachtige tuin met eigen terras en loungebank.

Onze sfeervolle serrezaal, met openhaard en loungehoek, is beschikbaar voor recepties, borrels, een brunch of een High Tea vanaf 60 personen. Voor arrangementen met buffetten is de serrezaal geschikt vanaf 55 personen. Ook deze zaal heeft toegang tot onze prachtige tuin met eigen terras en hippe loungebank. Er is een romantisch prieeltje,  een BBQ vlonder en er is zelfs aan de kleine kinderen gedacht!

    

__________________________________________________________________________________

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes?

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Klik hier om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.