‘Fijne Feestdagen’ Walking Diner

De donkere dagen zijn in aantocht. Hoe leuk is het om samen met je collega’s het jaar goed af te sluiten. Vier uur lang eten en borrelen in een informele sfeer voor slechts € 57,50 per persoon inclusief drankjes. Wie wil dit nu niet?
(verlenging is mogelijk à € 6,00 per persoon per uur)

We ontvangen jou en je collega’s in onze sfeervolle stadsboerderij met een glas bubbels. Omdat je het hele jaar misschien achter je bureau zit en tegen dezelfde collega aankijkt nodigen wij je uit om rond te lopen en daar te zitten waar jij wil. Zo spreek je wellicht eindelijk die leuke meid eens van de boekhouding of die grappige collega van marketing & communicatie. Ondertussen voorzien wij je van kleine en grotere gerechten. We sluiten het wandelende kerstdiner af met een handdessert en koffie of thee. Naast de drankjes is de btw ook inbegrepen. Daar kun je bij je werkgever wel mee aankomen.

Smaakvolle kleine gerechten gepresenteerd op verschillende bordjes, zodat telkens weer een andere uitstraling van deze gerechten langs komt. Deze gerechten kunnen zittend of staand worden genuttigd, zodat er een losse en informele sfeer gecreëerd wordt.

Gemarineerde zalm
Sashimi van rund
Pompoensoepje
Pasteitje gevuld met wild ragout
Zeebaars met venkel, tomaat en prei
Hazepeper met puree van zoete aardappel en stoofperen
Ter afsluiting een feestelijk hand dessert

De avond wordt afgesloten met een lekker kopje koffie of thee
Gehele avond onbeperkt drankjes, binnenlands gedistilleerd
(Dit arrangement geldt voor minimaal 25 volwassenen)
U kunt kosteloos gebruik maken van ons wifi netwerk, microfoon en geluidsinstallatie

N.B. Op 25 en 26 december zijn wij gesloten omdat wij graag de kerstdagen met ons gezin doorbrengen.